Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر همایون واحدی در آستانه برگزاری کنگره دو روزه کشوری در رشت گفت: بیماری‌های التهابی روده شامل کولیت اولسروز و کرون است و در ایران از هر ۱۰۰۰۰۰ نفر ۴۵ نفر به بیماری‌های التهابی روده مبتلا هستند.
وی با اشاره به ثبت شبکه ملی بیماری‌های التهابی روده در کشور افزود: از زمان راه‌اندازی ثبت ملی بیماری‌های التهابی روده تاکنون حدود ۱۰ هزار بیمار مبتلا به کولیت و کرون را ثبت شده هر چند حدس می زنیم که تعداد افراد مبتلا به این بیماری بیشتر باشد بنابراین با اهمیت ثبت بیماری‌ها می‌توانیم شناخت و تعداد بیماران مبتلا را شناسایی کنیم و آنها را قبل از ایجاد عوارض بیشتر درمان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فوق تخصص گوارش گفت: در کشورهای اروپایی و امریکای شمالی از وقتی بهداشت شان بهتر شد این بیماری ها بیشتر شد.
واحدی گفت: عواملی که شدت بیماری‌های التهاب روده را می تواند بیشتر می‌کند و یا افراد را در معرض این بیماری قرار ‌دهد شامل استعمال سیگار، مصرف تریاک، چاقی، کم تحرکی، زایمان سزارین، عدم شیردهی به نوزاد و مصرف آنتی بیوتیک‌ها در کودکان زیر دو سال و کمبود ویتامین D است.

عواملی که شدت بیماری‌های التهاب روده را میتواند بیشتر می‌کند و یا افراد را در معرض این بیماری قرار ‌دهد شامل استعمال سیگار، مصرف تریاک، چاقی، کم تحرکی، زایمان سزارین، عدم شیردهی به نوزاد و مصرف آنتی بیوتیک‌ها در کودکان زیر دو سال و کمبود ویتامین D است


وی با بیان اینکه مصرف چای و به خصوص قهوه می تواند برای پیشگیری از بیماری‌های التهابی روده موثر باشد، گفت: خوردن ماهی، میوه و سبزیجات برای این افراد توصیه می شود همچنین بهتر است از مصرف گوشت قرمز پرهیز و تا حد ممکن از مصرف قرص‌های پیشگیری از بارداری خودداری کنند هر چند برخی از افراد به صورت ژنتیکی مبتلا به بیماری های التهابی روده می‌شوند.
این فوق تخصص گوارش گفت: کنترل بیماری‌های التهابی روده از طریق دارو درمانی است که می‌تواند از ناتوانی این افراد جلوگیری کرده همچنین منعی برای فرزنددار شدن این افراد وجود ندارد و اگر آنها پروسه درمانی خود را به صورت صحیح سپری کنند طول عمر این بیماران همانند افراد عادی خواهند بود لذا جای نگرانی وجود ندارد.
گفتنی است؛ کنگره دو روزه کشوری بیماری‌های التهابی روده ۲۹ و ۳۰ فروردین ماه سال جاری در رشت با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار و جدیدترین دستاوردها و مباحث علمی مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر همایون واحدی فوق تخصص گوارش کولیت اولسروز کرون کنگره دو روزه کشوری در رشت استعمال سیگار مصرف تریاک چاقی و کم تحرکی زایمان سزارین ابتلا به زخم روده شیر ندادن به نوزاد مصرف آنتی بیوتیک‌ها در کودکان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فوق تخصص گوارش کولیت اولسروز کرون استعمال سیگار مصرف تریاک چاقی و کم تحرکی زایمان سزارین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده