Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل نیو اطلس، در حال حاضر زخم‌پوش‌های پروتئینی تجزیه‌پذیر زیستی وجود دارد که روی زخم‌های بسته شده با بخیه در دستگاه گوارش قرار داده می‌شوند. به گفته محققان موسسه تحقیقاتی امپا (Empa) در سوئیس، این پانسمان‌ها اغلب در صورت قرار گرفتن در معرض اسید معده خیلی سریع حل می‌شوند، به علاوه ممکن است تا زمانی که زخم به طور کامل بهبود پیدا کند، در محل زخم چسبیده باقی نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه، با استفاده از این نوع پانسمان‌ها نیز ممکن است عوارض بعد از جراحی، مانند التهاب صفاق یا عفونت خونی یا سپتیسمی رخ دهد.

این گروه تحقیقاتی با همکاری محققان بیمارستان دانشگاه ملکه الیزابت انگلیس، موفق به تولید نوعی زخم‌پوش هیدروژل جدید از چهار ماده سازگار زیستی شامل اسید اکریلیک، متیل‌آسیلات، آکریل‌آمید و بیس‌آکریل‌آمید شده‌اند.

هنگامی که کامپوزیت آبگریز (دافع آب) روی روده خوک‌ها استفاده شد، میان مولکول‌های زخم‌پوش با مولکول‌های بافت روده ارتباطی برقرار شد که موجب شکل‌گیری پیوندی قوی و طولانی‌مدت شد. استفاده از این مواد زیستی در تولید زخم‌پوش موجب می‌شود که اگر محلول‌های گوارشی از زخم زیر این ناحیه نشت کند، مولکول‌های تشکیل‌دهنده زخم‌پوش منبسط شده و محکم‌تر روی بافت متصل شود.

دکتر الکساندر آنتیس، محقق موسسه تحقیقاتی امپا، که این مطالعه را به همراه پروفسور اینگا هرمن، هدایت می‌کند، در مورد نحوه عملکرد این پانسمان هیدروژلی می‌گوید: «چسبندگی این زخم‌پوش تا ۱۰ برابر بیشتر از مواد چسبنده‌ای است که به طور معمول برای چنین کاربرد‌هایی استفاده می‌شوند. تجزیه و تحلیل بیشتر نتایج مطالعات همچنین نشان داد که این هیدروژل می‌تواند پنج برابر بیشتر حداکثر بار حاصل از فشار روده را تحمل کند.»

در حال حاضر این محصول فناورانه آماده تجاری‌سازی از طریق یک ایجاد یک شرکت زیرمجموعه است. مقاله‌ای درباره این تحقیق اخیراً در مجله علمی Advanced Functional Materials منتشر شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زخم پوش زخم معده جراحی روده بخیه جراحی دستگاه گوارش پانسمان هیدروژل زخم پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم) علائم و عوارض بیماری کاوازاکی (فیلم) سنگ کلیه؛ علائم و نشانه‌ها (فیلم)

دیگر خبرها

  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)